Over mij

Onder de naam Happy Communications help ik jou met het behalen van online succes! Hiervoor is meer nodig dan alleen een mooie professionele ogende website. Jouw website gaat pas echt resultaat opleveren met een combinatie van een duidelijk design, overtuigende teksten en de juiste SEO aanpak. Ik kan jou daarbij helpen.

Over mij

Hi, mijn naam is Nathalie van der Meide. Ik ben 37 jaar en woon samen met mijn miniatuur bull terrier Sharky in een van de leukste straten van Utrecht. Leuk dat je mijn website bezoekt!

Happy Communications is in 2018 digitaal geboren nadat ik besloot om een carrièreswitch te maken.

Het begin van een nieuwe carrière

Ik ben van oorsprong celbioloog, maar besloot mij na lang wikken en wegen om te scholen richting online marketing en WordPress webdesign.

Ik voelde me al lange tijd ongelukkig in mijn functie voordat ik de stap naar omscholing durfde te zetten. Ik had namelijk lang gestudeerd om te staan waar ik toen stond. Mijn gevoel schreeuwde echter naar meer vrijheid en een nieuwe uitdaging. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vakgebied dat beter bij mij past en ontdekte de mogelijkheden van de online wereld.

Websites

Het is allemaal begonnen met het hobbymatig maken van mijn eigen websites. Allereerst een persoonlijke blog en daarna een affiliate marketing website over een land dat mij na aan het hart ligt: Oeganda.

Ik kwam er al snel achter dat enkel het creatieve aspect van het maken van een website niet genoeg is om ook daadwerkelijk bezoekers te generen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) volgens een bepaalde strategie is onmisbaar voor de vindbaarheid van een website.

Ik raakte steeds meer gefascineerd en enthousiaster over de bijzondere internetwereld, SEO en het schrijven van teksten. Mijn liefde voor online marketing en webdesign groeide. Ik besloot daarom het roer om te gooien door mijn toenmalige baan op te zeggen, zodat ik mij volledig kon gaan verdiepen in dit vak.

Ik kreeg de kans om een leerzame stage te lopen bij een webdesign bureau in Utrecht. Hier ben ik langzaamaan van mijn passie mijn werk gaan maken.

En nu…

Inmiddels is het 2019 en ben ik ondanks een hoop (financiële) tegenslagen erg blij dat ik de keuze voor deze carrièreswitch gemaakt heb. Ik voel mij in dit vakgebied veel meer op mijn plek!

Ik heb inmiddels voor verschillende klanten een gebruiksvriendelijke website mogen maken. Daarnaast help ik vaste klanten met het beter vindbaar maken van hun website in Google en schrijf ik teksten voor klanten in uiteenlopende vakgebieden. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn portfolio.

Er zijn maar weinig industrieën zó beweeglijk als online marketing. Daarom houd ik mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door veel artikelen over mijn vakgebied te lezen en regelmatig cursussen te volgen.

Persoonlijke aandacht en eerlijke prijzen

Mijn diensten kenmerken zich door persoonlijke aandacht, een betrouwbare service en eerlijke prijzen. Zie jij het zitten om met mij aan de slag te gaan om beter gevonden te worden in Google? Of wil je een professioneel ogende, betaalbare WordPress website die je zonder technische kennis zelf kunt beheren? Neem dan contact op zodat we kunnen overleggen wat ik voor jou kan betekenen!

Kennismaken?