Nathalie van der Meide

Hi, leuk dat je er bent!

Ik ben parttime freelance tekstschrijver en WordPress webdesigner met veel kennis van SEO. Als kleine ondernemer help ik onder de naam ‘Happy Communications’ andere ondernemers met het behalen van online succes! Ik zorg voor unieke WordPress websites met een duidelijk design en overtuigende teksten voor een betere vindbaarheid in Google.

Ik richt mij op kleine en startende ondernemers, maar werk ook graag samen met ervaren ondernemers. Mijn klanten zijn heel divers. Zo heb ik onder andere ervaring met het schrijven van teksten voor advocaten, makelaars, diverse webshops, bewindvoerders, autobedrijven, reiswebsites, online marketeers en een iso-certificeringsbedrijf. Stuur mij een berichtje als je graag voorbeelden wilt zien van de teksten die ik geschreven heb. 

Follow your dreams.
They know the way

Over mij

Ik ben 39 jaar en woon samen met mijn vriend en onze Miniatuur Bull Terrier ‘Sharky’ in het gezellige Utrecht. In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals en maak ik vaak lange wandelingen in de natuur met mijn hond.

Happy Communications is in 2018 digitaal geboren nadat ik besloot om een carrièreswitch te maken. Ik ben van oorsprong immunoloog, maar besloot mij na lang wikken en wegen om te scholen richting online marketing en WordPress webdesign.

Nathalie van der Meide

5 weetjes over mij

  • Ik ben rustig en vrij introvert, maar hou ook veel van feestjes en gezelschap.
  • Ik hou veel van dieren, vooral van honden. Vroeger wilde ik altijd dierenarts of dierenverzorger worden. 
  • Ik ga graag naar festivals. Vooral in de zomer!
  • Ik hou van Afrika. Door een stage in Oeganda is mijn liefde voor dit continent ontstaan. Ik hoop ooit de Kilimanjaro te beklimmen. 
  • Ik ben een echte bingewatcher. Met een goede serie kan ik mij de hele dag vermaken. 

Carrièreswitch

Een carrièreswitch maak je niet zomaar. Het heeft dan ook lang geduurd voordat ik de stap naar omscholing durfde te zetten. Ik had lang gestudeerd om te staan waar ik toen stond en zelfs een PhD op zak, maar toch was ik niet gelukkig in mijn functie. Mijn gevoel schreeuwde naar meer vrijheid en een nieuwe uitdaging.

Ik besloot naar m’n gevoel te luisteren en ben daarom op zoek gegaan naar een vakgebied dat beter bij mij past. Zodoende ontdekte ik al snel de mogelijkheden van de online wereld. Ik begon toen met het maken van websites en bloggen.

 

Nathalie van der Meide

Websites

Door het maken van mijn eigen websites, waaronder een persoonlijke blog en een affiliate marketing website over Oeganda, raakte ik steeds meer gefascineerd en enthousiast over de bijzondere internetwereld, SEO en het schrijven van teksten.

Mijn liefde voor online marketing en webdesign groeide. Ik besloot daarom het roer om te gooien door mijn toenmalige baan op te zeggen, zodat ik mij volledig kon gaan verdiepen in dit vakgebied.

Als er nooit veranderingen ontstaan,
dan zouden er geen vlinders bestaan

En nu?

Inmiddels heb ik 3 jaar ervaring met het maken van websites en bloggen en ik ben ondanks enkele tegenslagen erg blij dat ik de keuze voor een carrièreswitch gemaakt heb. Ik geniet volop van het creatieve aspect van webdesign, de diversiteit van het schrijven voor klanten in uiteenlopende vakgebieden en de mogelijkheid om te werken waar en wanneer ik wil.

Ik heb voor verschillende klanten een gebruiksvriendelijke website mogen maken en ik heb momenteel enkele vaste klanten voor wie ik wekelijks SEO teksten schrijf.

Er zijn maar weinig industrieën zó beweeglijk als online marketing. Daarom houd ik mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door veel artikelen over mijn vakgebied te lezen en regelmatig cursussen te volgen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Wordpress website laten maken

WordPress website

Ben je recent begonnen met je eigen onderneming en heb je een website nodig? Of is je huidige website toe aan een nieuw jasje? Dan help ik je graag met het bouwen van een mooie betaalbare WordPress website.

Ja, graag!

SEO teksten

Ben je tevreden met je website, maar mis je nog heldere, pakkende en goed leesbare teksten? Ik help je graag met het schrijven van blogs en webpagina’s voor een betere vindbaarheid van je website in Google.

Ja, graag!

Kennismaken?