Nathalie van der Meide

Onder de naam Happy Communications help ik jou met het behalen van online succes! Hiervoor is meer nodig dan alleen een mooie professionele ogende website. Jouw website gaat pas echt resultaat opleveren met een combinatie van een duidelijk design, overtuigende teksten en de juiste SEO aanpak. Als freelance tekstschrijver en WordPress webdesigner kan ik jou daarbij helpen.

Over mij

Hi, mijn naam is Nathalie van der Meide. Ik ben 37 jaar en woon samen met mijn miniatuur bull terrier Sharky in een van de leukste straten van Utrecht. Leuk dat je mijn website bezoekt!

Happy Communications is in 2018 digitaal geboren nadat ik besloot om een carrièreswitch te maken.

Het begin van een nieuwe carrière

Ik ben van oorsprong immunoloog, maar besloot mij na lang wikken en wegen om te scholen richting online marketing en WordPress webdesign.

Een carrièreswitch maak je niet zomaar. Het heeft dan ook lang geduurd voordat ik de stap naar omscholing durfde te zetten. Ik had lang gestudeerd om te staan waar ik toen stond en zelfs een PhD op zak, maar toch was ik niet gelukkig in mijn functie. Mijn gevoel schreeuwde naar meer vrijheid en een nieuwe uitdaging.

Ik besloot naar m’n gevoel te luisteren en ben daarom op zoek gegaan naar een vakgebied dat beter bij mij past. Zodoende ontdekte ik al snel de mogelijkheden van de online wereld.

Websites

Het is allemaal begonnen met het hobbymatig maken van mijn eigen websites. Allereerst een persoonlijke blog en daarna een affiliate marketing website over een land dat mij na aan het hart ligt: Oeganda.

Ik kwam er al snel achter dat enkel het creatieve aspect van het maken van een website niet genoeg is om ook daadwerkelijk bezoekers te generen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) volgens een bepaalde strategie is onmisbaar voor de vindbaarheid van een website.

Ik raakte steeds meer gefascineerd en enthousiaster over de bijzondere internetwereld, SEO en het schrijven van teksten. Mijn liefde voor online marketing en webdesign groeide. Ik besloot daarom het roer om te gooien door mijn toenmalige baan op te zeggen, zodat ik mij volledig kon gaan verdiepen in dit vak.

Ik kreeg de kans om een leerzame stage te lopen bij een webdesign bureau in Utrecht. Hier ben ik langzaamaan van mijn passie mijn werk gaan maken.

En nu…

Inmiddels heb ik nu 3 jaar ervaring met het maken van websites en bloggen en ben ik ondanks een hoop (financiële) tegenslagen erg blij dat ik de keuze voor deze carrièreswitch gemaakt heb. Ik voel mij in dit vakgebied veel meer op mijn plek! Ik geniet volop van het creatieve aspect van webdesign, de diversiteit van het schrijven voor klanten in uiteenlopende vakgebieden en de mogelijkheid om te werken waar en wanneer ik wil.

Ik heb inmiddels voor verschillende klanten een gebruiksvriendelijke website mogen maken. Daarnaast help ik vaste klanten met het beter vindbaar maken van hun website in Google en heb ik al vele teksten voor klanten mogen schrijven.

Er zijn maar weinig industrieën zó beweeglijk als online marketing. Daarom houd ik mij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door veel artikelen over mijn vakgebied te lezen en regelmatig cursussen te volgen.

Persoonlijke aandacht en eerlijke prijzen

Mijn diensten kenmerken zich door persoonlijke aandacht, een betrouwbare service en eerlijke prijzen. Zie jij het zitten om met mij aan de slag te gaan om beter gevonden te worden in Google? Of wil je een professioneel ogende, betaalbare WordPress website die je zonder technische kennis zelf kunt beheren? Neem dan contact op zodat we kunnen overleggen wat ik voor jou kan betekenen!

Kennismaken?