Portfolio

Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn werk! Ik hep je graag met het schrijven van teksten en het maken van een professionele WordPress website.

Op deze pagina vind je voorbeelden van door mij geschreven teksten en door mij gemaakte WordPress websites.

SEO teksten

Ik schrijf teksten voor klanten in uiteenlopende vakgebieden. Dit houdt het schrijven voor mij afwisselend en uitdagend. Ik moet vaak eerst onderzoek doen naar een onderwerp om er een goed verhaal van te kunnen maken. Hier komt mijn achtergrond en interesse in het doen van onderzoek goed van pas. Lees meer over mij.

Sageon Online Marketing

Vanuit mijn loondienstbaan bij Sageon Online Marketing schrijf ik blogs voor klanten in uiteenlopende vakgebieden. Zo schrijf ik teksten voor:

  • Familierechtadvocaten
  • Letselschadeadvocaten
  • Een arbeidsrechtadvocaat
  • Autobedrijven/ Merkdealers
  • Een makelaar
  • Een ICT-bedrijf
  • Een hostingbedrijf

De teksten die ik voor deze klanten schrijf, schrijf ik namens Sageon. Ik kan hier daarom geen links plaatsen naar de door mij geschreven blogs. Mocht je graag voorbeelden willen zien, stuur mij dan een berichtje. Ik stuur je graag een aantal voorbeelden!

Ik schrijf ook blogs voor Sageon zelf. Enkele voorbeelden van blogs die ik geschreven heb, zijn te vinden via onderstaande links:

Bijzondere accommodaties

Op mijn website bijzondere-accommodaties.nl schrijf ik blogs over vakantieparken en vakantiehuisjes. Ik heb deze website gebouwd, maar schrijf hier af en toe ook een blog. Voorbeelden van blogs die door mij geschreven zijn, kun je vinden via onderstaande links:

Vakantie naar Oeganda

Ik ben gek op Afrika en toen ik WordPress en affiliate marketing “ontdekte”, besloot ik een website te beginnen over mijn favoriete vakantieland: Oeganda! Dit is mijn allereerste website ooit gemaakt en ziet er dus wat amateuristisch uit. Inmiddels maak ik gelukkig ik veel mooiere sites ;-). Ik heb hier veel teksten en blogs voor geschreven. Voorbeelden zijn te vinden via onderstaande links:

WordPress websites

Als startende ondernemer heb ik pas enkele WordPress websites gemaakt. Ik ben momenteel bezig met een nieuwe WordPress website voor een klant en heb het einde van dit jaar twee leuke opdrachten in het verschiet. Mijn portfolio zal hier dus binnenkort worden aangevuld.

De Stresscoach

De-Stresscoach

Bijzondere accommodaties

Bijzondere Accommodaties

Interesse in een samenwerking?