SEO advies op maat

Waarom SEO?

Er zijn enorm veel websites te vinden op het internet. Meer dan een miljard! Zoekmachines (Google, Bing, Yahoo!) zijn daarom enorm belangrijk, want deze zorgen ervoor dat je in die enorme massa van websites de juiste informatie terug kunt vinden. De meeste mensen die zoeken naar informatie via zo een zoekmachine kijken niet verder dan naar de resultaten van de eerste pagina.

Om voldoende bezoekers naar je website te krijgen, is het dus belangrijk dat je website voor relevante zoekwoorden zo hoog mogelijk in een zoekmachine verschijnt. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) kan dit gerealiseerd worden.

SEO advies op maat

Ik help je graag met SEO. Met het ‘SEO advies op maat’ kijk ik met een frisse blik naar jouw website en breng ik de prestaties van je website in kaart.

Vervolgens geef ik je een overzicht van alle verbeterpunten die je kunt (laten) toepassen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

SEO analyse

Het SEO Advies op Maat begint met een uitgebreide analyse van jouw website. Tijdens de analyse check ik jouw website op de belangrijkste SEO elementen. Zo bekijk ik onder andere het volgende:

  • Staan er dode links of redirects op je website?
  • Hoe presteert je website op snelheid?
  • Worden alle relevante pagina’s geïndexeerd door Google?
  • Is je website gebruiksvriendelijk?
  • Is je website technisch in orde?
  • Is alle metadata juist ingevuld?

De resultaten van deze analyse ontvang je in een rapport, maar dat is niet alles. Ik leg je in het rapport ook uit welke actiepunten er ondernomen moeten worden om jouw website te optimaliseren. Voorafgaand zal ik een zoekwoordenonderzoek uitvoeren om te bepalen welke zoekwoorden belangrijk zijn voor je website.

SEO uitbesteden of zelf doen

In het SEO advies op maat staan concrete actiepunten om direct mee aan de slag te gaan. Het is dan wel handig als je een beetje weet hoe alles werkt.

Heb je geen kaas gegeten van SEO of WordPress website optimalisaties? Dan kun je de SEO actiepunten ook uitbesteden. En laat ik daar nou net in gespecialiseerd zijn ;-)! Ook na de analyse kan ik je dus verder helpen met het verbeteren van je website. Ik kan je ook helpen met het schrijven van SEO teksten.

SEO abonnement

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. Eenmalig je website optimaliseren is dus niet genoeg. Je zult moeten blijven analyseren, onderhouden en optimaliseren. Heb je hier zelf geen tijd voor of geen ervaring mee? Dan kan ik je maandelijks ondersteunen met een SEO abonnement. Ik zorg er dan voor dat jouw website in beweging blijft en het SEO proces in stand wordt gehouden.

Kosten SEO advies op Maat?

Een SEO advies op maat met concrete actiepunten kost € 99,- (excl. btw). Wil je daarna bepaalde actiepunten aan mij uitbesteden? Dan bepalen we het tarief in overleg.

Een SEO abonnement kun je al afsluiten vanaf 1,5 uur per maand. Mijn uurtarief is € 50,- (excl. btw).

Interesse in een SEO advies op maat?