SEO teksten

Waarom SEO teksten?

Er zijn op het internet heel veel websites te vinden, dus de concurrentie om gevonden te worden is groot. Om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google is waardevolle en relevante inhoud op je website onmisbaar. Binnen SEO wordt ook wel gezegd: content is king! Hierbij is het van belang dat content, oftewel de teksten, SEO-proof zijn.

SEO tekstschrijver

Om bovenaan de zoekresultaten te komen is het regelmatig plaatsen van nieuwe, waardevolle content zeer belangrijk, maar dit kost veel tijd. Als je deze tijd liever besteedt aan andere dingen of als je moeite hebt met schrijven, is het mogelijk om dit uit te besteden aan een copywriter.

Copywriting uitbesteden

Ik heb veel ervaring met het schrijven van SEO-vriendelijke blogs en webteksten voor klanten uit verschillende vakgebieden en kan jou dit werk dus uit handen nemen!

Wat leveren SEO teksten op?

  • Een betere vindbaarheid van je website in zoekmachines
  • Een verhoogde omzet door meer websitebezoekers
  • Bezoekerstevredenheid, waardering en likes
  • Vertrouwen bij je (potentiële) klanten
  • Een professionele uitstraling van jouw website
  • Meer tijd voor andere werkzaamheden

SEO advies

SEO omvat meer dan alleen het schrijven van content. Techniek en backlinks zijn de andere grote pijlers die bepalen hoe jij rankt in Google. Als je serieus aan de slag wilt gaan met SEO zul je ook aan deze onderdelen aandacht moeten besteden.

Om jou op weg te helpen, bied ik naast SEO teksten ook een SEO advies op maat aan. Met het SEO advies op maat check ik jouw website op diverse belangrijke SEO elementen en breng ik de prestaties van je website in kaart. Vervolgens geef ik je een overzicht van alle verbeterpunten die je kunt (laten) toepassen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen.

Kosten SEO teksten

Ik hanteer een uurtarief van 50 euro per uur (excl. btw). De uiteindelijke kosten hangen af van de opdracht en hoeveel onderzoek er verricht moet worden. Meestal neemt het schrijven van een blog of webtekst tussen de 2 en 4 uur in beslag. Bij een frequente opdracht, indien je bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks een blog wenst, wordt het uurtarief lager. Het tarief bepalen we dan in overleg.

Interesse in SEO teksten?