WordPress website

Ben je recent begonnen met je eigen onderneming en heb je een website nodig? Is maatwerk voor jou financieel niet haalbaar, maar wil je wel professioneel voor de dag komen? Dan help ik jou graag met het bouwen van een mooie betaalbare website.

Ideaal voor startende ondernemers met een beperkt budget!

Professionele websites

Ik maak professioneel ogende mobielvriendelijke websites in WordPress. WordPress is veruit het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) en erg gebruiksvriendelijk. Met dit CMS is het heel eenvoudig om teksten en afbeeldingen op je website aan te passen.

We bespreken van tevoren wat jouw wensen en bedrijfsdoelen zijn. Ik zorg daarna voor een helder, effectief en gebruiksvriendelijk design dat past bij je bedrijf en persoonlijkheid. Bij het bouwen van je website hou ik rekening met zoekmachine optimalisatie (SEO).

Wordpress website laten maken

Zelf beheren

Bij oplevering van de website leg ik je uit hoe alles werkt en je ontvangt van mij een handleiding. Daarna kun je de website zelf beheren. Zo kun je o.a zelf:

Pagina’s en blogberichten toevoegen en bewerken
Zelf meer plugins (functionaliteiten toevoegen)
Afbeeldingen toevoegen
Contactformulieren beheren

Zelf buttons toevoegen voor call to actions
Youtube video’s plaatsen
Het menu beheren
En meer…

Ook ontvang je daarna nog ondersteuning en uitleg waar nodig. Het is ook mogelijk om bij mij een onderhoudscontract af te sluiten. Ik zorg dan dat je website up-to-date en veilig blijft. Daarnaast kan ik je adviseren op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) en SEO vriendelijke teksten voor je schrijven.

Kosten voor een WordPress website?

Een WordPress website maak ik vanaf € 600,- (excl. btw)*. Afhankelijk van het aantal pagina’s en functionaliteiten. Elke website die ik maak is inclusief:

Het WordPress thema Salient (t.w.v. 60 dollar)

Google Analytics integratie

SEO optimalisaties

Installatie SSL-certificaat

Optimalisatie voor mobiel

3 maanden ondersteuning

*Domeinnaam en hosting zijn exclusief en dien je dus apart aan te schaffen. Ik adviseer je om een hostingpakket af te sluiten bij Vimexx. Dit is een betrouwbare hostingpartij die hoog scoort op kwaliteit en snelheid.

WordPress onderhoudsabonnement

WordPress websites zijn een interessant doelwit voor hackers. Om ervoor te zorgen dat je website veilig blijft, is het belangrijk dat je je website geüpdatet houdt en regelmatig back-ups maakt. Dit kun je zelf doen, maar je kunt ook een onderhoudsabonnement bij mij afsluiten. Ik zorg er dan voor dat de website up-to-date en veilig blijft, waardoor deze beter beschermd is tegen hackers. Lees meer over deze dienst op mijn pagina: WordPress onderhoudsabonnement.

Wat heb ik van jou nodig?

Voordat ik kan beginnen met het maken van jouw website heb ik een aantal dingen van jou nodig:

 • Teksten

  Een website is in eerste instantie exclusief webteksten. Het is dus de bedoeling dat je zelf teksten aanlevert. Besteed je het schrijfwerk liever uit? Dan kun je mij ook inhuren voor het schrijven van (SEO) teksten. De prijs van een WordPress website inclusief webteksten bepalen we dan in overleg.

 • Foto’s

  Om je website te personaliseren heb ik van jou goede foto’s nodig. Heb je (nog) geen foto’s? Dan selecteer ik mooie rechtenvrije stockfoto’s van Pixabay of Pexels die passen bij jouw bedrijf en persoonlijkheid. Dit doen we in overleg en de foto’s kunnen op een later moment altijd vervangen worden. Let wel op: er zijn hele mooie stockfoto’s te vinden, maar ze maken je website minder origineel en onderscheidend. Ik adviseer daarom altijd om je eigen foto’s aan te leveren en daarvoor eventueel de hulp van een fotograaf in te schakelen. De foto’s van mij die op deze website staan, zijn gemaakt door mrLangeveldPhoto. Ik kan je hem van harte aanbevelen!

 • Logo

  Heb je deze (nog) niet? Dan maak ik voor je website een simpel tekstlogo of een logo met Canva.

 • Inloggegevens van je hostingaccount en ftp server

  Deze ontvang je van de hostingpartij nadat je een hostingpakket hebt afgesloten.

Interesse in een WordPress website?